WIMBLEDON

Lučić-Baroni dominirala, a onda odjednom stala...

26.06.2013 u 15:00

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni poražena je u 2. kolu trećeg Grand Slam turnira sezone, Wimbledona, od španjolske predstavnice Carle Suarez Navarrao sa 6:1, 3:6, 3:6

Nakon sjajno odrađenog prvog seta u kojem je izgubila svega pet poena na svom početnom udarcu i prepustila Španjolki tek jedan gem, igra Lučić-Baroni se polako počela raspadati, što je Suarez Navarro znala iskoristiti. U naredna dva seta oduzela je početni udarac našoj igračici u čak pet navrata, te sa dva puta po 6-3 izborila 3. kolo turnira.

Španjolka će u 3. kolu igrati protiv bolje iz susreta između srbijanske predstavnice Ane Ivanović i Kanađanke Eugenie Bouchard.

Recimo i da je to bio prvi međusobni susret 18. igračice sa svjetske WTA ljestvice i naše Lučić-Baroni, koja trenutno okupira 96. mjesto.

Pobjedu je u parskoj konkurenciji ostvarila Darija Jurak, koja je s Tajlanđankom Tamarine Tanasugarn slavila protiv bjelorusko-poljske kombinacije Olga Govorcova / Alicja Rosolska. U trećem ih kolu očekuju 10. nositeljice Kristina Mladenović i Galina Voskoboeva.