ODLIČAN MEĐU 'REDSIMA'

Lovren u čudu: Klopp ga obožava a Čačić ne zove?!

09.01.2016 u 11:48

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i branič Liverpoola Dejan Lovren - muku muči s ozljedama. I trenutno se bori s bolovima, jer zadobio je neki dan manju rupturu mišića zadnje lože desne noge

Pred Lovrenom je zbog te ozljede nova pauza od dva do tri tjedna, ali koja će mu itekako dobro doći da se oporavi od ludog ritma engleskog prvenstva.

No, kako Lovren nije jedini s ozljedama među 'redsima' , onda bi i rezultat velikog Liverpoola mogao biti na iskušenjima.

Međutim, kod igrača se od dolaska Jürgena Kloppa probudio 'inat' i sada se svi 'bacaju na glavu'. Pa tako i naš Lovren. Naravno, nakon takve promjene i navijači su počeli drugačije gledati na hrvatskog reprezentativca, kojem su pak prije toga često lijepili 'etikete' da je promašaj i loš igrač.

'Navijači me sad drukčije gledaju. Mislim da su sad počeli shvaćati da vrijedim, mislim da im je sad žao što je jedan dio njih na početku imao drukčije mišljenje. Trebao mi je netko poput Kloppa da me gurne, dade mi podršku. Za takvog čovjeka uvijek sam spreman boriti se do kraja, za svoju momčad i klub', izjavio je Lovren za Sportske novosti

Osvrnuo se Lovren i na staus u reprezentaciji Ante Čačića, istoj onoj u koju nije pozvan.

'Očekujem da ću valjda biti pozvan na sljedeću reprezentativnu akciju.ekako mi je bilo čudno što nisam bio pozvan na posljednju akciju reprezentacije. Pričalo se da sam bio ozlijeđen, a nisam bio ozlijeđen. Da, bio sam iznenađen nepozivanjem, svi su dobro znali da treniram normalno', zaključio je Lovren.