BEZ DLAKE NA JEZIKU

Lovren otvorio dušu i žestoko udario po Čačiću!

10.04.2016 u 14:34

Bionic
Reading

Dejan Lovren poručio je u intervjuu za Sportske novosti Anti Čačiću da mu se nema namjere ispričati, a kritizirao je ulogu koju mu je dodijelio izbornik na utakmici s Izraelom...

Lovren koji je došao u sukob s izbornikom zbog incidenta tijekom drugog poluvremena u Budimpešti, osvrnuo se na sporno zagrijavanje protiv Mađarske i ustvrdio da je u Liverpoolu normalno sjesti na klupu nakon 15 minuta zagrijavanja i nije mu jasno zašto je zbog toga došlo do ljutnje.

Branič Liverpoola ovih bi se dana trebao naći s Čačićem i raspraviti situaciju, no putem intervjua poručio je izborniku da mu se nema namjere ispričati i da ga ne zove na Euro ako mu neće igrati u prvoj postavi. Također je i kritizirao svoju poziciju na terenu u dvoboju s Izraelom.

'Ćorluka i ja nismo igrali skupa u sustavu s četiri iza. Igrali smo u Osijeku s tri odozada, nismo bili uigrani, što je logično, u onom blatu nismo ni mogli bolje. Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne u zadnje dvije utakmice pred Euro,' kaže 26-godišnjak.

Intervju s Lovrenom pročitajte ovdje