IZNENAĐENJE U KRANJČEVIĆEVOJ

Lokomotiva još jednom kobna za Matjaža Keka; pogledajte na koji način je Rijeka 'izigrana'!

04.05.2018 u 20:09

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 33. kola Hrvatski Telekom Prve lige u Kranjčevićevoj je Lokomotiva nokautirala Rijeku 1:0 koja se tako praktički oprostila od obrane naslova

Lokomotiva se još jednom pokazala kao pretvrd orah za Rijeku i taktičke zamisli Matjaža Keka. Ovo je treći poraz momčadi s Rujevice u nizu na ovom gostovanju i ono što je zanimljivo svaki puta je bilo minimalnih 1:0 za domaćina.

Od samog početka vidjelo se je da Rijeka nije prava, a 'lokosi' su svjesno prepustili jalovu inicijativu gostima i čekali priliku te je dočekali već u 13. minuti.

Lokomotiva je imala korner iz kojeg je pokrenula fenomenalnu akciju koja je završila tako da je Krstanović preskočio prizemnu loptu, a Radonjić je zakucao u mrežu za pokazalo se konačnih 1:0. Rijekina obrana bila je izigrana...

Lokomotiva – Rijeka 1:0, Radonjić 13' Izvor: Društvene mreže

Rijeka je imala dosta vremena da preokrene, ali jedostavno nije mogla pronaći način kako da probije organiziranog domaćina. Poslije pogotka pravih uzbuđenja nije bilo sve do zadnjih 15 minuta, a tada je gostujući sastav pojačao pritisak.

No tada se u junaka pretvorio vratar 'lokosa' Hendija koji je prvo zaustavio pokušaje iz daljine Bradarića i Puljića, da bi u 86. skinuo i zicer Kvržića.

  • +3
Lokomotiva - Rijeka, 33. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dovoljno za velikom slavlje i da se produlje neki rekordi. Ovo je 23. utakmica ova dva suaprnika zaredom, a da je pao barem jedan pogodak, isto tako to je njihov 19. susret u nizu koji nije završio remijem.

Lokomotiva – Rijeka 1:0, 33. kolo 2017./18. (sažetak) Izvor: Društvene mreže

Rijeka je sa 63 boda ostala na drugoj poziciji s bodom više od Hajduka koji ima utakmicu manje, ali je na minus šest iza vodećeg Dinama kojeg samo teorija dijeli od proslave titule. Lokomotiva je za dva boda preskočila Inter na petoj poziciji, ima 42 boda.

Lokomotiva – Rijeka 1:0, 33. kolo 2017./18. (izjave) Izvor: Društvene mreže