KLADITE SE PAMETNO

Lokomotiva dočekuje Istru koja u gostima ne zna za pobjedu, ali...

03.11.2014 u 11:09

Bionic
Reading

Posljednja utakmica 14. kola MAXtv Prva lige Lokomotiva - Istra 1961 na rasporedu je u ponedjeljak u 18 sati (Arenasport 1, MAXtv) na stadionu NK Zagreba u Kranjčevićevoj

Lokomotiva je u srijedu bila bolja od Cibalije i zasluženo izborila četvrtfinale Kupa. Konačan rezultat ne otkriva pravo stanje jer su vodili i 3:0, pa su tek nakon nekih promjena u završnici malo pali. Sada se mirno mogu fokusirati na prvenstvo u kojem su nakon nešto lošijeg starta ipak osvojili dovoljno bodova da se aktivno uključe u borbu za četvrto mjesto.

'Protiv Cibalije smo napravili izmjene koje smo trebali kako bi dozirali minutažu. Iznimno sam zadovoljan radom nakon reprezentativne stanke', rekao je Ivković te se osvrnuo na današnju utakmicu:

'Još jednom očekujem kvalitetnu utakmicu. Što se tiče defanzivne igre Istre, svatko odlučuje na koji će način igrati s obzirom na kadar koji posjeduje i kvalitetu koju ima.'

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

Iz potonjeg bi netko mogao zaključiti da domaći trener podcjenjuje goste, no to nije istina. Dapače, hvali njihove ofenzivce Radonjića i Joa te cijelu momčad predstavlja kao odličan kolektiv iznimno opasan u kontrama.

Dobra vijest za domaćine je što u utakmicu ulaze kompletni.

Istra je povezala dvije domaće pobjede bez primljenog pogotka, no u gostima im ne ide baš najbolje. Nakon što su na prva četiri gostovanja u sezoni odigrali 1:1, na posljednja dva su izgubili. Rado bi Pamić napokon došao do punog plijena s kojim bi napravio pristojnu razliku u odnosu na dno ljestvice.

'O Lokomotivi ne treba trošiti riječi. Po mojem mišljenju, kada gledam tehničku kvalitetu, oni su odmah iza Dinama. Mala tradicija također govori u njihov prilog, no i mi igramo sve bolje. Poklapa se to s povratkom naših važnih igrača poslije niza ozljeda odnosno odsutnosti zbog rehabilitacije. Kada smo kompletni i fizički u dobrom izdanju, možemo se nositi sa svima u HNL-u', rekao je Igor Pamić

Nisu još nikada bili kompletni, pa neće ni danas. Od svježih izostanaka treba izdvojiti onaj desnog beka Horvata kojem je iskočilo rame. Na njegovo mjesto će uskočiti Pavlović

Poslije ozljeda se u konkurenciju vraćaju još Vukman, Heister i Tomić. Samo je potonji najavljen od prve minute na travnjaku.

Za sve koji u novoj sezoni žele uživati u još više sportskih sadržaja, tu su MAXtv Sportski paket i Sportski plus paket.