PLAĆA 20 PUTA VEĆA

Liverpool vezao svog bisera na pet godina

20.12.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Talentirani krilni nogometaš Liverpoola Raheem Sterling (18) okončao je sve špekulacije oko vlastite budućnosti dogovorivši novi petogodišnji ugovor sa aktualnim klubom

Daily Mail navodi kako su si dvije strane stisnule ruke vezano uz produljenje, a službeno bi potpisivanje ugovora trebalo uslijediti uskoro.

Sterling trenutno zarađuje oko 2000 funti tjedno, a novi bi mu ugovor trebao donijeti povećanje primanja na nekih 40.000 funti tjedno. Kako je igrač rodom s Jamajke imao samo 18 mjeseci važećeg ugovora, uprava 'redsa' bacila se na posao i dogovorila nastavak suradnje.

Podsjećamo, interes za Sterlingom pokazala su oba mančesterska kluba. Arsenal i Chelsea, koji su ga željeli dovesti već u siječnju.

Ove je sezone iza Sterlinga 16 premierligaških susreta, uz 1 postignuti gol i 5 asistencija. Prošlog je mjeseca debitirao i u dresu engleske reprezentacije u prijateljskom ogledu protiv Švedske, ali kako nije bila riječ o službenom natjecateljskom susretu i dalje ima pravo nastupa za rodnu Jamajku.

Iznimno brzi Sterling izrasta u velikog veznjaka