nadmašio salaha

Liverpool uspio dogovoriti rekordni transfer

28.08.2017 u 19:36

Bionic
Reading

Bez obzira hoće li Coutinho otići ili ostati, Liverpool je dogovorio novo skupocjeno pojačanje, a riječ je o nogometašu Red Bull Leipziga Nabyju Keiti. Ipak, Keita će na Anfieldu zaigrati tek sljedeće godine

Naime, Liverpool i Leipzig dogovorili su transfer 22-godišnjeg veznjaka,koji je već ovog ponedjeljka odradio i liječničke preglede.

  • +11
Liverpool - Arsenal 4:0 Izvor: Reuters / Autor: CARL RECINE

Redsi su ovim transferom oborili klupski rekord, pa Salah više nije najskuplje pojačanje na Anfieldu svih vremena, već je to Keita za kojeg će izdvojiti 48 milijuna funti.

Uz ovaj iznos, Liverpool je uplatio Leipzigu i svojevrsni predujam, ali nije poznato o kojoj je sumi riječ, prenosi Daily Star.

Ovaj nogometaš iz Gvineje službeno će igrač Liverpoola postati 1. srpnja sljedeće godine, i to zbog toga što Leipzig želi ovog igrača u svojoj momčadi za nadolazeće nastupe u Ligi prvaka.

Leipzig je odbio nekoliko ponuda Liverpoola za Keitu, uključujući i jednu od 66 milijuna funti, upravo zbog činjenice da ga žele zadržati zbog nastupa u Ligi prvaka, ali će, čini se, mladi veznjak napustiti njemačku ekipu po završetku sezone.