SUDAR KOJI SE MOGAO IZBJEĆI

Livaković jedva izvukao živu glavu, a za sve je kriv pomoćni sudac

01.11.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Iako je od utakmice Fenerbahčea kod Pendikspora prošlo već tri dana, turski se mediji bave situacijom u kojoj je golman hrvatske nogometne reprezentacije mogao i teže stradati

U utakmici protiv Hatayspora se ozlijedio, pa je propustio ogled protiv Ludogoreca, ali za okršaj protiv Pendikspora opet je bio na terenu. Naravno, riječ je o golmanu hrvatske reprezentacije Dominiku Livakoviću.

Turski mediji vratili su se na nedjelju i situaciju iz četvrte minute, koja je mogla loše okončati po hrvatskog vratara.

Naime, domaća je momčad krenula u kontru, ali sudac nije prekidao igru iako je napadač Pendikspora bio u evidentnom zaleđu. Pomoćni sudac očito nije prepoznao situaciju, a glavni se nije usudio prekinuti akciju.

I sve je moglo završiti loše jer su se Livaković i Yardımcı žestoko sudarili, što možete vidjeti OVDJE.

Na svu sreću, obojica su igrača prošla bez ozljeda. Navijači Fenerbahčea na društvenim mrežama napadaju suca koji je podizanjem zastavice mogao spriječiti sudar, te poručili da bi nastao kaos da su se Livaković ili Yardımcı ozlijedili zbog njihovog nemara. Pomoćni sudac primio je i prijeteće poruke.