ŽELJA ZA DOKAZIVANJEM

Livaja priželjkuje malo više prilika u Seriji A

09.11.2012 u 13:24

Bionic
Reading

Andrea Stramaccioni koristi Europa ligu da pruži priliku mlađim igračima koji u Seriji A zasad ne dobivaju puno prostora. Tako je i s Livajom koji je u Inter došao prije dvije godine, pa potom odradio epizode u Luganu i Ceseni

Mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja (19) još je jednom dobio priliku zaigrati za Inter u Europa ligi. U 4. kolu skupine H 'nerazzurri' su u Beogradu svladali Partizan s 3:1, a naš je napadač igrao do 77. minute.

Livaja je igrao u sve četiri Interove utakmice u skupini, a pritom je protiv Rubina i Neftҫija bio i strijelac. U svakom slučaju, trener Andrea Stramaccioni koristi Europa ligu da pruži priliku mlađim igračima koji u Seriji A zasad ne dobivaju puno prostora. Tako je i s Livajom koji je u Inter došao prije dvije godine, pa potom odradio epizode u Luganu i Ceseni.

'Nas trojica, četvorica iz Intera smo s ovih prostora, što je dobro jer znatno olakšava posao. Zasad je sve dobro što se tiče moje karijere u Interu, jedino bih možda malo više volio imati veću minutažu u Seriji A. No, sve je u redu', rekao je Livaja u razgovoru sa srpskim novinarima nakon utakmice protiv Partizana.

'Bilo je teško, bilo je trenutaka kada je Partizan bio bolji i imao svoje prilike, ali nije to iskoristio i mi smo to odmah kaznili. Imamo iskusnu momčad i u pravom trenutku smo postigli gol i krenuli na kontranapade tako da smo lako došli do tri pogotka', dodao je Splićanin čiju je igru na Skyu pohvalio bivši talijanski reprezentativac i član Intera Daniele Adani.

'Livaja zaslužuje pljesak. Nije mu bilo lako jer se morao žrtvovati igrajući sam u napadu, ali obavio je dobar posao', poručio je Adani.