javio se i argentinac

Lionel Messi otkrio gdje želi završiti karijeru, a na upit tko je favorit Lige prvaka razočarao je navijače Barce

20.02.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi, oko kojeg se vrti apsolutno sve u Barceloni, nakon dugo vremena dao je veliki intervju, u kojem se osvrnuo i na svoj status u katalonskom velikanu, komentirao je i situaciju u kojoj se našao Manchester City, ali i najavio favorite ovogodišnje Lige prvaka

Posljednjih godina gotovo da nema prijelaznog roka u kojem se ne najavljuje odlazak Lionela Messija. Istina, uvijek se nagađa kako će se taj transfer dogoditi pri kraju njegove karijere, iako je Messi, baš kao i naš Ivan Rakitić 'zaljubljen do boli' u Barcelonu.

Ponovio je Messi to i u intervjuu za Mundo Deportivo.

'Ne pada mi na kraj pameti napuštati Barcelonu. Ali samo pod jednim uvjetom, ako me klub želi. Naravno da ću ostati. Želim ponovno osvojiti Ligu prvaka i nastavljati osvajati trofeje u prvenstvu', jasan je bio Messi.

S obzirom na to da se Messija povezuje samo s Manchester Cityjem, zanimljiv je bio odgovor na pitanje u kazni klubu kojeg vodi Messijev bivši trener, Pep Guardiola. Naime, zbog kršenja financijskog fair-playa, Manchester City je izbačen iz europskih natjecanja u sljedeće dvije sezone i kažnjen je s 30 milijuna eura.

  • +7
La liga, Barcelona - Getafe Izvor: Profimedia / Autor: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

'To me je jako iznenadilo, jer nitko nije očekivao ovako veliku kaznu. Znam da je PSG platio kaznu i ne znam što se dalje dešavalo. Bilo bi čudno da klub s takvim igračima i s takvim ulaganjima ne igra Ligu prvaka. Vjerojatno bi mogli neki igrači i otići. Liga prvaka je jako atraktivna i ako možete igrati u njoj, to ne smijete propustiti'.

Osvrnuo se Messi na Ligu prvaka s pogledom na prethodne godine ali i nevjerojatne poraze od Liverpoola i Rome.

'Ne mogu to još uvijek objasniti, posebno ne Liverpool. Roma se događa samo jednom, iznenadi vas, ali ako se to dogodi i sljedeće godine, onda je to dosta neobjašnjivo', izdvojio je Messi i za kraj je komentirao Ligu prvaka ove sezone.

'Svi suparnici su vrlo jaki i opasni. PSG je izgubio u Dortmundu, Liverpool u Madridu od Atletica, a Valencia uvjerljivo u Milanu od Atalante. Moje mišljenje je da su Liverpool, Juventus, PSG i Real Madrid glavni favoriti', zaključio je Argentinac za Mundo Deportivo.