samo oni ga mogu platiti

Lionel Messi još istu večer kada je objavljeno da odlazi iz Barcelone, dogovorio transfer u novi klub?

06.08.2021 u 17:54

Bionic
Reading

Nakon što je u četvrtak kao bomba odjeknula vijest kako Barcelona i Lionel Messi prekidaju suradnju, vrlo brzo krenula je i rasprava u kojem bi klubu Argentinac mogao nastaviti karijeru

S pričom od četvrtka i potvrde kako Lionel Messi neće ostati u Barceloni, u petak ujutro krenule su špekulacije gdje će najbolji svjetski nogometaš nastaviti karijeru. Španjolska Marca uvjerava kako je njegov izbor pao na PSG, te da će Messi karijeru nastaviti u Ligue 1 zajedno sa svojim bliskim prijateljem Neymarom i sunarodnjakom Mauriciom Pochettinom, a da su pregovori započeli već u četvrtak navečer.

PSG je jedini klub koji je trenutno u mogućnosti sastaviti financijski paket koji bi zadovoljio Messija, ali morat će obaviti neke pametne financijske poslove kako bi mogao dovršiti transfer.

S obzirom na to da iza PSG-a stoji država Katar, pariški klub ima daleko više manevarskog prostora nego što je Barcelona ikada imala u bilo kojoj fazi ovih pregovora.

Messi će se pridružiti PSG -u jer ga privlači njihov sportski projekt, želi momčadi donijeti prvu Ligu prvaka i zato što je francuska liga ipak nije toliko žestoka, kao recimo engleska. U najavi prve utakmice nove sezone, a koju PSG igra protiv Troyesa ove subote, trener Pochettino potvrdio je da u svemu tome ima puno istine.

'I dalje razmatramo sve opcije, a Messi je jedna od njih'.

Naravno, želja Parižana je zadržati i Kyliana Mbappea, a ostvari li se i ta mogućnost, mogli bi gledati senzacionalni napadački trio - Messi - Neymar - Mbappé.