2:1 ZA PRVAKE

Linz konačno pronašao način kako dobiti 'medvjede'

25.11.2012 u 20:07

Bionic
Reading

Nakon serije od tri teška gostovanja po Austriji tijekom koje su ostvarene dvije pobjed ei jedan poraz, Medveščak se vraća u svoj 'brlog', te će u 26. kolu, 27. studenog, ugostiti Graz

Nakon nove sjajne serije od četiri uzastopne pobjede, hokejaši Medveščaka posustali su u sklopu 25. kola austrijske Ebel lige u Linzu, kod aktualnog prvaka Blackhawksa.

S minimalnih je 2-1 austrijska momčad slavila protiv 'medvjeda' i to nakon što je oba pogotka postigla u prvih 13 minuta prve trećine. Marcel Wolf u 6. i Brian Lebler u 13. minuti bili su strijelci za 'crnokrilaše' i to oba puta kada je broj igrača na ledu bio ravnopravan.

Medveščak se nakon toga pribrao i dobro branio, no do pogotka nije mogao sve do 53. minute utakmice! Tada je Brandon Buck, također u situaciji s jednakim brojem igrača na ledu, smanjio na 2-1, no do gola za poravnanje i produžetka 'medvjedi' ipak nisu mogli.

Linz je pobjedom 'vratio' jedinicu na ljestvici Ebela Vienni Capitalsima, koju im je Medveščak uzeo u 21. kolu.

Nakon serije od tri teška gostovanja po Austriji tijekom koje su ostvarene dvije pobjed ei jedan poraz, Medveščak se vraća u svoj 'brlog', te će u 26. kolu, 27. studenog, ugostiti Grazers.