PO ČETVRTI PUT

Lijepoj Ani i naslov najseksi tenisačice

20.12.2008 u 18:30

Bionic
Reading

Peta tenisačica svijeta Ana Ivanović proglašena je najseksi tenisačicom. Jedinu pravu konkurenticu imala je u Ruskinji Mariji Šarapovoj, no plavuša je skupila duplo manje bodova od crnke

Iako pozornost plijeni i svojim tenisom, Srpkinja Ana Ivanović raspolaže još jednim adutom - ljepotom. Ana Ivanović četvrtu godinu zaredom osvojila je naslov i najseksipilnije tenisačice svijeta, a glasove je skupljala na stranici  www.tennisreporters.com. Jedina konkurentica bila joj je Ruskinja Marija Šarapova, ali je peta tenisačica svijeta odnijela uvjerljivu pobjedu nad jednako lijepom plavušom s dvostruko više osvojenih glasova.

Nagrada teniskih reportera samo je jedna u nizu priznanja koje je Ana osvojila tijekom 2008. Sezona je počela priznanjem austrijskog lista The Age, koji ju je proglasio najatraktivnijom tenisačicom svih vremena. Srpska tenisačica u travnju se našla na 23. poziciji FHM liste najseksipilnijih žena svijeta u 2008, gdje je bila vodeća među sportašicama. Samo tri mjeseca kasnije International Sports Press Association (AIPS) proglasio ju je tenisačicom 2008. godine.

Berba priznanja nastavljena je u listopadu kada je Anu najtiražnijeg lista u Europi, njemački Bilda izabrao za sportašicom s najpoželjnijim tijelom (u konkurenciji muškaraca i žena).

S obzirom na ljepotu - sve je nagrade zaslužila, a od prije nekoliko tjedana u vezi je sa španjolskim tenisačem Fernandom Verdascom.