TO JE PRAVI KLUB

Leicester ne da Ranierija ni pod cijenu potpunog kraha!

08.02.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Nakon što su se pojavile intenzivne glasine u engleskim medijima o otkazu koji se sprema Claudiju Ranieriju, Leicester City javno je izrazio bezrezervnu podršku svom treneru koji je prošle sezone poveo momčad do čudesnog naslova...

Talijanski stručnjak bio je proglašen čudotvorcem na Otoku prošlog proljeća, a sada ga se već silom pokušava smijeniti. Claudio Ranieri prema kladionicama je u ovom trenutku prvi favorit za dobivanje otkaza u Premiershipu, a čak i među navijačima Leicester City ima onih koji bi voljeli vidjeti promjenu na klupi, zbog bijednih rezultata u posljednjim utakmicama i opasnosti od ispadanja.

Ipak, tajlandski vlasnici nisu zaboravili bajkovitu priču koju su trener i igrači kreirali prošle sezone kada su osvojili naslov prvaka Engleske kojem se nadao nije baš nitko.

'Leicester želi iskazati bezuvjetnu potporu treneru Claudiju Ranijeriju. Iako svi u klubu znamo da treba popraviti rezultate, uspjeh koji smo postigli prošle godine bio je rezultat stabilnosti, zajedništva i odlučnosti prevladavanja najvećih izazova,' stoji u objavi kluba, kao i sljedeće:

'Svi u klubu su ujedinjeni iza trenera i igrača te koncentrirani za izazove koje moramo ostvariti.'

Tako je Leicester pokazao da je spreman i potonuti s Claudijom Ranierijem, čovjekom koji ga je doveo do uspjeha kakvog navijači nisu ni sanjali...