SPEKTAKL U ZADRU

Legendarni TV komentator Slavko Cvitković ponovno u akciji

16.09.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih sportskih TV komentatora Slavko Cvitković ponovno će prenositi utakmice u izravnom TV prijenosu i svojim ih dosjetkama i znanjem učiniti još zanimljivijima. Sve utakmice nadolazećeg Zadar Dogus Basketball Tournamenta u izravnom su TV prijenosu na SportKlubu te u Grčkoj, Njemačkoj, Turskoj i Srbiji

TV prijenosi će sigurno dodatno doprinijeti atraktivnosti najjačeg europskog pripremnog turnira na kojem od 24. do 27. rujna nastupa pet euroligaša među kojima su Bayern, Crvena Zvezda, Darüşşafaka Dogus, Fenerbahce, Olympiacos te KK Zadar.

'Veseli me što me traže da radim i prenosim ovakve događaje. Organizatori su odradili odličan posao. Siguran sam da će se u Zadru održati prava poslastica za sve ljubitelje sporta i košarke. Garantiraju to i imena sudionika koje je trebalo skupiti na jednom mjestu. U Zadar stižem nekoliko dana ranije kako bih se što bolje pripremio. Čak petoricu trenera osobno poznajem i to će mi uvelike pomoći u radu. Makar je to prijateljski turnir biti ću na visokom nivou profesionalnosti. Trudit ću se imati što veći broj intervjua s igračima kako bi na pravi način najavili početak Eurolige i nove sezone!', izjavio je Slavko Cvitković.

Raspored utakmica Zadar Dogus Basketabll Tournamenta


24.09. - četvrtak
18:00 - FENERBAHÇE ISTANBUL - DARÜŞŞAFAKA Doğuş / 20:30 - KK ZADAR - OLYMPIACOS PIRAEUS

25.09. - petak
17:00 - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ - CRVENA ZVEZDA / 19:30 - OLYMPIACOS PIRAEUS - BAYERN MÜNCHEN

26.09. - subota
18:00 - CRVENA ZVEZDA - FENERBAHÇE ISTANBUL / 20:30 - BAYERN MÜNCHEN - KK ZADAR

27.09. - nedjelja
16:00 - UTAKMICA ZA 5. MJESTO / 18:30 - UTAKMICA ZA 3. MJESTO / 21:00 - FINALE

Ususret turniru najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert u srijedu, 23. rujna u dvorani Krešimira Ćosića, a na kojem će joj se pridružiti najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Uz brojne popratne aktivnosti tu su basket 3 na 3 na Forumu, Kids’ day, brojni players partiji, ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za turnir mogu se kupiti online na stranicama i svim prodajnim mjestima Ticketshopa. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna za dnevnu ulaznicu, odnosno 140 kuna za komplet ulaznica za svih devet utakmica. Djeca do 14 godina koja na utakmicu dolaze u pratnji roditelja s kupljenom ulaznicom imaju besplatan ulaz u dvoranu na utakmice.

Više informacija o turniru možete pronaći na službenoj klupskoj web stranici www.s-event.hr