ITALIJA U ČUDU

Legendarni Maldini iznenadio: Preko noći postao profesionalni tenisač!

18.06.2017 u 17:00

Bionic
Reading

Paolo Maldini ostat će u povijesti sporta poznat kao legendarni branič Milana i talijanske nogometne reprezentacije, no uoči 49. rođendana mnoge je iznenadio prijavom na ATP Challenger na kojem će igrati u konkurenciji parova...

Slavni Maldini može se pohvaliti sa 125 nastupa za 'azzurre', kao i čak pet puta titulom prvaka Europe s Milanom te sa sedam osvojenih prvenstava Italije.

No, čini se da u legendarnom lijevom beku ima više talenata, jer talijanski 'Il Tennis' objavio je iznenađujuću informaciju da će potkraj lipnja nastupiti na profesionalnom teniskom turniru u Milanu, za koji je dobio pozivnicu organizatora.

Radi se o turniru vrlo jake Challenger razine, što je odmah iza ATP-a, a trebao bi nastupiti u konkurenciji parova te tako proslaviti svoj 49. rođendan.

'Paolo ima dobar servis, a drugih jakih točaka nema, ali nema ni slabosti,' izjavio je njegov trener Stefano Landonio koji će mu biti i partner u igri parova.

Cijela priča pomalo podsjeća na Ivana Perišića i njegov nastup na odbojkaškom spektaklu u Poreču za tjedan dana. Bit će zanimljivo vidjeti mogu li Maldini i njegov trener pružiti dostojan otpor profesionalcima koji će se naći s druge strane mrežice...