ODUŠEVLJEN DVORANOM

Legendarni borac u Zagrebu; prva stanica Cro Cop!

05.12.2013 u 14:47

Bionic
Reading

Ricco Rodriguez, bivši UFC-ov prvak, stigao je u Zagreb gdje u društvu Mirka Filipovića Cro Copa trenira za nastup na FFC-u 10 u Skopju 13. Prosinca

Kako piše specijalizirani portal Fightsite.hr Rodriguez se u Filipovićevoj dvorani, koja ga je impresionirala, priprema za meč protiv opasnog Grka Nestorasa Batzelasa.

Inače, Rodrigueza je veliki Cro Copov fan i nakon upoznavanja i treninga objavio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija.

'Kod Cro Copa u dvorani. Pride nikada ne umire', napisao je Rodriguez fotografiravši dvoranu iz svih kuteva.

Iako Grk na 'Sherdogu' ima tek jedan meč, malo pomnijim proučavanjem ovog borca je jasno da se radi o vrlo opasnom protivniku za bišeg UFC šampiona. Osim što će u meču biti fizički nadmoćan (115kg), Batzelas je bio član grčke olimpijske hrvačke reprezentacije, a mnoge mečeve je odradio u SAD-u te je čak dva puta pobjeđivao Bugara Emila Zaharieva. Desetak njegovih MMA pobjeda što amaterskih, što profesionalnih, nije zapisano u službenoj statistici, piše portal Fightsite.hr

Koliko će dana Rodriguez trenirati s Cro Copom nije poznato, ali nema sumnje kako će mu sparing s najvećim hrvatskim borcem itekako dobro doći.