BIT ĆE TO ŠOK

Legenda odlučila otići iz Barce: Nije svjestan što ga čeka!

02.04.2015 u 16:56

Bionic
Reading

Xavi Hernandez prema pisanju španjolskih medija sve je dogovorio s katarskim Al Saddom, no Raul Gonzalez ga upozorava da to iskustvo neće biti ni slično igranju u Primeri ili bilo kojoj normalnoj nogometnoj ligi…

Iskusni 35-godišnji veznjak ove sezone izgubio je svoje mjesto u prvoj momčadi zahvaljujući Ivan Rakitiću i smatra da je vrijeme za njegov odlazak. Pisalo se mnogo o odlasku Xavija u MLS, no prema posljednjim informacijama španjolskih medija, sve je dogovorio s katarskim Al Saddom, gdje će za deset milijuna eura godišnje igrati egzotični nogomet.

No, bivši igrač istog katarskog kluba i još jedna legenda, Raul Gonzalez upozorava da je MLS ipak puno bolja opcija, a Xavija će dočekati šok kad vidi u kakvom ambijentu se igra nogomet u Kataru.

'Dok sam igrao za Al Sadd, navikao sam igrati pred praznim stadionima. Nema ljudi na tribinama u Kataru. Atmosfera u New Yorku odjednom je vratila osjećaj kao da sam na Santiago Bernabeuu,' zaključio je slavni 37-godišnjak koji igra za Cosmose u američkog nogometnoj ligi.