zna što hoće...

Legenda Napolija Lorenzo Insigne mogao bi ostvariti jedan od najnevjerojatnijih transfera!

28.12.2021 u 22:29

Bionic
Reading

Član udarne postave aktualnih europskih prvaka, Talijana, ujedno i najveća zvijezda Napolija, 30-godišnji napadač Lorenzo Insigne, pred jednim je od najnevjerojatnijih transfera

Lorenzo Insigne kapetan je Napolija, ima 30 godina, i ugovor koji mu vrijedi do lipnja 2022. godine. No, Napoli mu je spreman ponuditi novi, ali ovaj se igrač navodno pakira za Kanadu, točnije u klub iz MLS lige - Toronto.

Ova priča zvuči pomalo nevjerojatno, jer zvali su ga i Liverpool, Barcelona, Inter i Tottenham, ali on se odlučio na nogometnu egzotiku.

Fabrizio Romano, koji ima bezbroj nogometnih informacija, objavio je ovu vijest uz konkretne brojke. Toronto Insigneu nudi 11,5 milijuna eura po sezoni, plus moguće bonuse u iznosu od 4,5 milijuna eura, ali i ugovor do 2027 godine. Odnosno, mogućnost zarade od 60 milijuna eura na kraju karijere.

Naravno, na društvenim mrežama uglavnom svi su u nevjerici, jer Insigne je mogao igrati u nekom od najvećih svjetskih klubova, i trebao je predvoditi Italiju na SP-u u Kataru, a on seli u Kanadu?!

Insigne je rođen u Frattamaggioreu, predgrađu Napulja, a za Napoli je odigrao 415 utakmica i zabio 114 golova, te pri tom upisao i 91 asistenciju.