KRIVAC ZA KAOS

Legenda Manchester Uniteda poludjela na Ronalda: Pogledajte taj govor tijela. Živcira me, gleda na ostale kao da nisu dovoljno dobri

30.12.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Manchester United ove sezone muku muči s rezultatima, formom i atmosferom u svlačionici

Razlog je to zbog kojeg je umjesto Olea Gunnara Solskjaera na mjesto trenera doveden Nijemac Ralf Rangnick, poznat po svojim vojničkim metodama vođenja ekipa. Proslavio se takvim radom u Hoffenheimu, Leipzigu i Salzburgu,

No, kada imaš gomilu zvijezda u svlačionici, a jedna od njih je Cristiano Ronaldo, onda se stvari ne lome preko koljena tako lako. Nedavno loše izdanje i remi Manchester Uniteda protiv Newcastlea, momčadi koja je ove sezone upisala tek jednu pobjedu, izbacilo je neke stvari na površinu.

Među najglasnijim kritičarima bio je Gary Neville. Legenda kluba, igrač koji je cijelu karijeru nosio samo dres Manchester Uniteda, osuo je paljbu po Ronaldu.

Nije birao riječi:

'Pogledajte taj govor tijela. To je nevjerojatno. Ide mi na živce već dva mjeseca. Govorili smo o tome i ranije ove sezone kada je nakon utakmice protiv Evertona pobjegao u svlačionicu. Pobjegao je s terena i protiv Watforda kada se znalo da će Solskjaer dobiti otkaz. Isto je napravio i protiv Norwicha', rekao je Neville kojem strašno smeta odnos Ronalda prema suigračima.

Još je jedan igrač bio na udaru legende Manchestera.

'Ista stvar je i s Brunom Fernandesom koji se žali na suigrače. Njih dvojica su vođe momčadi i porazno je za mlađe igrače kada lideri momčadi gledaju na ostale kao da nisu dovoljno dobri'.

No, našao je i dobar primjer:

'Za razliku od njih pogledajte Cavanija. On je uz te mladiće. Svi ti iskusniji igrači moraju pomagati mlađima, trebaju se ponašati poput očeva', zaključio je Neville koji smatra da je nedostatak kvalitetnog odnosa ključnih igrača s ostatkom momčadi glavni razlog nereda u svlačionici velikog kluba.