OSTAJE U MADRIDU

Lass: Svi će vidjeti da smo bolji od Barcelone

17.09.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac i član madridskog Reala, Lassana Diarra, rekao je da namjerava ostati u kraljevskom klubu do isteka ugovora, odnosno ljeta 2013. godine

Diarra je bio glavna meta i dijelio ga je samo koračić od prelaska u Tottenham ovog ljeta, ali transfer se na kraju ipak nije realizirao. Trener Reala Jose Mourinho nedavno je izjavio da ne bi volio vidjeti Francuza kako napušta klub, a to je dokazao i djelom, uvevši ga u igru u utakmici prvog kola Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama.

'Imam ugovor s Madridom do 2013. godine i volio bih ispuniti tu obavezu. Trenutno mi je jedino stalo do uspjeha Reala. Ja sam njihov igrač i ostat ću ovdje do isteka ugovora. Cilj mi je izboriti mjesto u sastavu i to nastojim postići,' rekao je Diarra za dnevnik AS.

'Kada mi ovdje istekne ugovor, onda ću razmišljati o svojim opcijama. Svjestan sam svojih mogućnosti i vjerujem da mogu puno doprinijeti klubu. Ove ćemo sezone pokazati Španjolskoj, ali i cijelome svijetu, da smo bolji od Barcelone i od svake europske momčadi', zaključio je Francuz.