BRONČANI 'KAUBOJ'

Lac: Bilo je teško, ali smo zaboravili na tugu!

29.01.2012 u 16:54

Bionic
Reading

'Nakon Srbije nije se bilo lako dići i komplimente dajem svim dečkima', kaže Lacković nakon pobjede nad Španjolskom i borbe za broncu

Kako su javili s HTV-a, kada je hrvatska reprezentacija ušla u dvoranu uoči početka drugog poluvremena, onesvijestio se Jakov Gojun! Navodno mu je nestalo zraka, naša liječnička služba odmah se angažirala i Gojun se brzo vratio svijesti, sjedi na klupi, no nije zaigrao u drugom dijelu utakmice... Srećom, drugi su iznijeli sav teret.

Blaženko Lacković bio je igrač utakmice, najbolji među našim dečkima sa osam pogodaka.

'Bili smo pametniji nego u prvoj utakmici, u napadu konkretniji, radili duže napade u prvom dijelu što nam je pomoglo. Nakon Srbije nije se bilo lako dići i komplimente dajem svim dečkima. Imali smo tešku noć nakon tog poraza, ali koliko god sam bio tužan tada sad sam još sretniji', rekao je Lacković i malo analizirao utakmicu:

'Nervoza je bila prisutna pred kraj prvog dijela kad su se približili, ali posebno dobro smo krenuli u drugi dio, što nismo protiv Srbije gdje smo bili prestatični, Zahvaljujući tome nije bilo ni nervoze i eto osvojili smo medalju', kazao je Lac.

Slijede Olimpijske kvalifikacije...

'To nam je bio prioritet ove godine s ovom broncom ući u taj olimpijski ciklus. Nadam se da smo puno naučili u ovom Euru, da budemo pametniji u Londonu', rekao je Lac.