NOVOST OD VIKENDA

Kreće Eurosport na hrvatskom, tko su komentatori?

15.11.2016 u 15:09

Bionic
Reading

Od subote, 19. studenoga, ljubitelji sporta u Hrvatskoj bit će bogatiji za još jedan kanal na kojem će moći uživati uz domaće komentatore. Naime, od tog dana s emitiranjem uz hrvatske komentatore kreće Eurosport, najveći europski sportski satelitski kanal

Uoči konferencije za medije na kojoj će, osim hrvatskih komentatora, sudjelovati Victoria Davies (VP, Country Manager, Discovery Networks CEE) te Saša Kojić (VP of Sports, Discovery Networks CEEMEA), povodom lokalizacije Eurosport kanala u Hrvatskoj, svakako je važno napomenuti da je trenutačno Eurosport dostupan u 59 zemalja (hrvatski će biti 22. jezik na kojem je dostupan!) te je u stopostotnom vlasništvu Discovery Communicationsa. Čak više od 50% sadržaja čine prijenosi uživo, a ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj svakako je posebno drago što će od ovog vikenda utakmice Bundeslige moći pratiti uz komentar nekih naših poznatih imena koja se zasad drže u tajnosti. Naravno, ni ljubitelji tenisa neće biti zakinuti jer je Eurosport osigurao prava za sva četiri teniska Grand Slam turnira, uključujući i Wimbledon.

'Imena komentatora će do konferencije, koja će se održati u srijedu u 12.30 sati, ostati tajna. Većina su jako poznati ili, bolje rečeno, imaju prepoznatljiv glas', kratko su nam rekli organizatori.

Kako doznajemo nekoliko poznatih imena, koja su se dokazala na HRT-u, su već postali dio tima na Eurosportu Hrvatska...

'Dolazak hrvatskih komentatora na Eurosport je veliki korak naprijed, nešto čemu se veselimo duže vrijeme. Odlično je da se to konačno realiziralo! Uvođenje hrvatskih komentatora veliki je korak naprijed i dio je velike ambicije da poboljšamo Eurosport, da imamo bolji i ekskluzivniji sadržaj', kazao nam je glavni izvršni direktor Eurosporta Peter Hutton.