na otoku oduševljeni

Kranjčarov čudesni povratak iznenadio sve: Zbilja je fantastičan igrač!

30.06.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Niko Kranjčar odigrao je svoju prvu utakmicu nakon više od devet mjeseci ovog četvrtka u Europskoj ligi, a za svoj nastup zaslužio je titulu igrača utakmice od strane škotskih medija te pohvale trenera Pedra Caixinhe...

Hrvatski 32-godišnji bivši reprezentativac vratio se sa stilom nogometu nakon teške ozljede koljena. U prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige protiv Progresa iz Luksemburga asistirao je za jedini pogodak Kennyja Millera te tako odveo Rangers do minimalne pobjede koju će braniti sljedećeg tjedna u gostima.

  • +3
Niko Kranjčar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako škotski mediji nisu impresionirani nastupom momčadi iz Glasgowa, Kranjčarov povratak svejedno je izazvao oduševljenje, a Daily Record dao mu je jedinom ocjenu 8 i proglasio ga igračem utakmice.

'Iako mu još fali snage za 90 minuta, njegova klasa, pregled igre i dodavanja su došli do izražaja, posebno kod prvog pogotka,' piše spomenuti dnevnik.

Kranjčarova asistencija Milleru Autor: Youtube

Kranjčarov povratnički nastup razveselio je i trenera.

'Fantastičan je igrač i graditelj igre, on zbilja razumije nogomet. Zahvaljujući njegovim svježim idejama igrali smo u pojedinim trenucima sjajan nogomet. Zna igrati između linija, zna asistirati i sjajno izvodi prekide. Samo treba još utakmica kako bi ušao u pravi ritam,' mišljenje je Pedra Caixinhe.

Zaključak javnosti na Otoku jest taj da je ovakav povratak Nike Kranjčara na teren kao da je u Rangers stiglo novo moćno pojačanje, s obzirom da naš veznjak nije imao prilike pokazati sve što zna prošle sezone. No, klub i dalje pokazuje slabosti te kaska za Celticom i trebat će mu još pokoji dobar igrač kako bi postao konkurentan gradskom rivalu...