CICO PORUČIO MIŠKOVIĆU

Kranjčar u Rijeci? Vrijeme je da napadnu naslov prvaka!

07.12.2015 u 13:27

Bionic
Reading

Prezime Kranjčar u cijeloj se Hrvatskoj izgovara s poštovanjem, a popularni Cico sugerira novi 'link' njegove obitelji i Kvarnera

U razgovoru za Novi list Zlatko Kranjčar je govorio o svom životu u Kataru, ambicijama u klubu i situaciji vezanoj uz karijeru sina Nike. Mlađi Kranjčar i dalje prima plaću u Kijevu iako je ove sezone upisao samo devet minuta na terenu. U obostranom interesu je zimski rastanak, a ako se on i ne dogodi Niko će do ljeta trenirati s klubom i dodatno zaraditi.

Otac Kranjčar nada se drugačijem raspletu sezone. Podsjeća kako se Niko ove zime 'vraća na tržište', i može dogovarati buduće suradnje.

'Ne mogu govoriti u Nikino ime, ali zašto mu to ne bi bio novi izazov? Mogu li predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću preporučiti da okrene Nikin broj? Ne znam koje su Rijekine namjere, ali ništa ga ne košta. Znate kako se kaže, tko pita, ne skita,' poručuje Kranjčar i razmišlja korak dalje.


'Ja samo mogu govoriti hipotetički, možda je sazrelo vrijeme da Rijeka napravi iskorak i ozbiljnije napadne naslov prvaka i na način da dovede jedno zvučno pojačanje. Rijeka mora imati takvu viziju i plan. Ima puno koincidencija između Zagreba i Rijeke kada pričamo o ovoj temi. Zagreb se u vrijeme trenera Josipa Skoblara i direktora Dražana Jerkovića do zadnjega kola borio za naslov prvaka i nije uspio, ali je onda 2002. sa mnom na čelu postao prvak. Rijeka je one 1999. godine u zadnjem kolu izgubila naslov prvaka, a ove sezone je na dobrom putu da se do kraja bori za naslov. Zašto ga ne bi i osvojila,' pita se bivši trener Hrvatske i Rijeke. S njegovim sinom u sastavu?