NARAVNO, I PREMIERSHIPA

Kranjčar spreman za ispite 'spursa' u Ligi prvaka

05.08.2010 u 10:26

Bionic
Reading

Nije ga dugo bilo u medijima, posebno ne tijekom ljetnih tjedana. No, pred Nikom Kranjčarom i njegovim Tottenhamom nova je sezona, u kojoj i hrvatski veznjak i 'spursi' očekuju mnogo

Ono što je najvažnija vijest svakako je zdravstveno stanje hrvatskog veznjaka Nike Kranjčara, koji je tijekom ljeta operirao gležanj u SAD-u. Naime, u finalu FA kupa zadobio je težu ozljedu, zbog koje je propustio završnicu prošle sezone. Kako je sam rekao, u potpunosti je spreman za nove ispite i iskušenja, koje će ove godine imati i u Ligi prvaka.

'Zbilja se dobro osjećam. U stanju sam u kakvom sam bio prije ozljede. Naporno sam radio kako bih se oporavio i zaliječio gležanj. Pomoglo mi je u tome i nešto duža predsezona', rekao je Niko Kranjčar u razgovoru za klupski mjesečnik.

'Sezonu dočekujem s velikim optimizmom. U prošloj smo dokazali što možemo, pokazali smo da smo momčad koja može ostvariti željeni rezultat jer, kada sam došao, rekli su mi da im je želja biti među prve četiri momčadi. Takvo što neće biti lako ponoviti, međutim, uvjeren sam da smo za to sposobni. Nadam se da će sve započeti već s našim europskim ispitom. Radujemo se Ligi prvaka. Sve što je građeno napornim radom u prošloj, nastavlja se u novoj sezoni. Ipak dodatni napor postaje kudikamo lakši kada se možete radovati utakmici kakva je ova kvalifikacijska za Ligu prvaka', dodao je Kranjčar, a prvu utakmicu imat će već 17. (ili 18.) kolovoza. Suparnika će doznati u petak na ždrijebu.

Niko je u podužem razgovoru sugerirao kako će se u novoj sezoni za vrh boriti i Manchester City, ali i Liverpool te da bi nova sezona mogla biti kudikamo zanimljivija nego prošla.