PORAZ OD PSG-A

Kranjčar: Sada moramo pobijediti Dinamo!

19.09.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Nogometaši kijevskog Dinama su na svojoj koži osjetili snagu Paris Saint-Germaina u prvom kolu Lige prvaka. Pariški klub na krilima Zlatana Ibrahimovića slavila je 4:1

Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević u dresu kijevskog Dinama doživjeli su težak poraz na Parku prinčeva od PSG-a.

Napravili smo pogreške u prvom poluvremenu nakon kojih smo bili kažnjeni. Pastore i Ibrahimović su imali previše prostora', kazao je Kranjčar te nastavio.

'U Parizu će klubovi redom padati. PSG je potpuni favorit naše skupine, jako su se pojačali i bit će ih teško pobijediti. Sada moramo pobijediti Dinamo u sljedećem kolu, a iz ove utakmice izvući pouke. Ne smijemo sada klonuti nakon ove utakmice', završio je Niko.

Nakon startne pobjede PSG-ov udarni napadač Zlatan Ibrahimović s puno optimizma gleda na nastavak natjecanja.

'Ovo je tek prva utakmica. Pobijedili smo, ali moramo nastaviti naporno raditi. Ova utakmica je svakako dobar signal za budućnost. Pobijedili smo jer smo dobro igrali. Krasan start, ova pobjeda nam daje puno samopouzdanje uoči ogleda s Portom. To će biti vrlo težak ispit za nas', rekao je Ibrahimović, koji je zabio prvi gol na utakmici, iz penala u 19. minuti. Postao je tako Šveđanin prvi čovjek u povijesti koji je u Ligi prvaka nastupio sa šest različitih klubova (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona i Milan), a nakon rutinski izvedenog penala je postao i prvi igrač koji je postizao pogodak u šest različitih dresova.