MIROVANJE OBAVEZNO

Kranjčar ozlijedio skočni zglob, ništa nije puklo

18.04.2009 u 18:26

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar na nosilima je napustio travnjak 15 minuta prije kraja ogleda Portsmoutha i Boltona. Ubrzo nakon utakmice Niko se čuo s ocem Zlatkom koji je prenio da nije riječ o lomu, a prvu je dijagnozu potvrdio i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević

Niko Kranjčar iznesen je s travnjaka u 76. minuti utakmice Portsmoutha i Boltona, a još je neizvjesno o kakvoj je ozljedi zapravo riječ. Naime, nakon što je na njega sleđa startao Gavin McCann, Niko je ostao ležati, suigrači su zvali osoblje s nosilima, a Niko je morao obaviti pretrage. Čini se da ipak nije 'najgore', a Niko se ubrzo čuo i sa svojim ocem Cicom Kranjčarom.

'Razgovarali smo i kaže da mu je samo naotečen zglob te da se nada da ništa nije puknulo. Ako se i dogodilo nešto teže, onda bi to prije mogli biti ligamenti zgloba. Ne znam hoće li danas illi sutra obaviti dodatne preglede, ali sigurno će ići na magnetsku rezonancu da se vidi težina ozljede', rekao je Zlatko Cico Kranjčar.

Da ipak nije riječ o najtežoj ozljedi, potvrdio je i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.

'Mogu samo reći da je riječ o ozljedi skočnog zgloba i da na rentgenskoj snimci nema koštanih ozljeda, to jest da su sve kosti cijele. Daljnom obradom vidjet će se o kakvoj je ozljedi riječ, a točniju dijagnozu imat ćemo vjerojatno tek u ponedjeljak', rekao je za tportal dr. Bahtijarević.

Inače, Portsmouth je u ovoj za 'mornare' važnoj utakmici stigao do pobjede od 1:0, a pogodak je u 79. minuti postigao Nwankwo Kanu.