NEKI NISU ZADOVOLJILI

Kranjčar objasnio zašto je Dinamo tako razočarao

30.07.2016 u 20:59

  • +6

MAXtv Prva liga, 3. kolo: Dinamo - Slaven

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar čestitao je Slavenu na odličnoj igri i osvojenom bodu na Maksimiru ovog petka protiv Dinama te priznao da nije zadovoljan s napadačkim dijelom momčadi...

Dinamo nije uspio pobijediti Slaven na Maksimiru. Dapače, ovog petka dijelile su ga sekunde od poraza, no Benković je zabio u posljednjim trenucima za 1:1. Atmosfera među 'modrima' nije bila sjajna nakon susreta, a trener je svjestan koliko je posla pred njim.

'Slaven je odigrao jako dobru utakmicu, mi nismo bili na visini koju sam očekivao. Moram reći da sam prije utakmice upozoravao da su ove utakmice opasne i bez obzira na to što smo odmarali neke igrače sam očekivao više od onih koji su igrali. Imali smo ritam igre, ali smo bili prespori što je Belupo odlično koristio te stvarao nam opasne situacije iz kontri,' izjavio je Zlatko Kranjčar pa dodao:

'Rezultat je za nas, na kraju svega, ipak dobar jer smo zabili gol na samom kraju. Ipak, ukupno gledano ne mogu biti zadovoljan jer nismo bili na visini na kakvoj Dinamo treba biti.'

Strateg Dinama smatra da su ovakvi podbačaji normalni za susrete domaćeg prvenstva nakon Lige prvaka, ali neki dijelovi momčadi nisu bili na visini.

'Moram reći da napadači nisu bili na razini. Od njih sam prvih tražio agresivnost… Iako, da je Fernandes zabio onog zicera s početka utakmice vjerojatno bi gledali drugačiju utakmicu. Ponavljam, nemamo egzekutora, ali radimo na treningu upravo na tome i vjerujem da ćemo već sutra nakon analize biti bolji,' zaključio je Cico, dok je kod suparničkog trenera raspoloženje bilo sasvim drukčije.

'Zadovoljan sam, jer mnogo nam je igrača otišlo, ali očito da smo doveli dobre zamjene i odlično se posložili. Slažem se da smo napravili iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da smo bili bliže pobjedi i sigurno me to tako trenera zadovoljava,' izjavio je Željko Kopić pa priznao da ne tuguje zbog propuštene prilike:

'Mi nećemo sad biti previše tužni, jer mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Momčad je s Christensenom koji eto u svlačionici nije bio zadovoljan bodom dobila jedan pozitivan, agresivan gard i mislim da se to na terenu vidjelo.'

Slaven je vodeća momčad lige sa sedam osvojenih bodova, uoči nastupa Rijeke i Osijeka koji ga mogu skinuti.

'Da nam je netko ovo ponudio, mi bismo pristali, ali svi smo svjesni koliko zamki krije MAXtv Prva liga i ako ti padne koncentracija, odmah si u problemima. Ovo nam je poticaj da nastavimo dalje raditi,' kaže mladi stručnjak koji si je na Maksimiru još malo digao cijenu.