OSTAO BEZ BRAZILA

Kranjčar nije potonuo: Oko nas su prave patnje i tragedije

27.05.2014 u 08:14

Bionic
Reading

Niko Kranjčar zadobio je ozljedu mišića natkoljenice u dvoboju QPR-a i Derby Countyja, koji je odlučivao o putniku u Premiership, te je nakon obavljenog pregleda MR-om u bolnici Sv. Katarina u Zaboku odlučeno da neće putovati na Svjetsko prvenstvo u nogometu

Hrvatski veznjak, koji je za reprezentaciju odigrao 81 utakmicu i zabio 16 pogodaka, tako je doživio jedan od najtežih trenutaka u profesionalnoj karijeri, no ne očajava.

'Žao mi je što neću putovati u Brazil. Međutim nisam utučen. To je jednostavno život i takvim ga morate prihvatiti. Život nogometaša i sportaša ispunjen je raznim događajima, ima uspona, padova, radosti i veselja, ali isto tako i tuge ili ozljeda', rekao je Kranjčar za SN te dodao:

'Ima mnogo većih tragedija od toga da se ne ide na Svjetsko prvenstvo! Osvrnemo li se oko sebe, vidjet ćemo mnoge patnje i tragedije, one prave životne.'

Inače, o Kranjčarevoj ozljedi govorio je i izbornik Niko Kovač, a zbog ozljeda ostao je i bez Mate Maleša, Ivana Strinića i Ive Iličevića.

'Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima, znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj. Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama, jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji', komentirao je Niko Kovač.

Cijeli članak pročitajte OVDJE