I HARRY GA HVALI

Kranjčar: Moja budućnost je u Tottenhamu

09.01.2012 u 10:07

Bionic
Reading

'Želim ostati u Tottenhamu, vjerujem da je moja budućnost u ovom klubu', izjavio je hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar, koji je ove sezone upisao samo 10 nastupa za 'spurse'

Taj posljednji, 10. nastup je Kranjčar imao u subotnjoj uvjerljivoj pobjedi 3:0 nad četvrtoligašem Cheltenhamom u sklopu 3. kola FA Cupa. Bio je jedini hrvatski predstavnik 'spursa' u ovom susretu. Menadžer Harry Redknapp pohvalio ga je za 'izvrsnu igru'.

'Znam da želim ostati barem još nekoliko mjeseci u Tottenhamu. Želim biti u dobroj formi i nadam se dobrim igrama na Europskom prvenstvu. Ovaj klub me odlično tretirao od prvog dana mog dolaska. Čak i ako ne budem igrao, nadam se da ću u dobroj formi dočekati Europsko prvenstvo. U tom slučaju morat ću se dokazati kroz prijateljske utakmice uoči Eura. Nadam se da ću dokazati da zaslužujem mjesto u reprezentaciji Hrvatske. Izbornik Slaven Bilić me je uvijek podržavao', prenosi Krančarovu izjavu Sky Sports.

Za svog klupskog i reprezentativnog suigrača Luku Modrića kaže da je 'i više nego sretan':

'Luka je bio fantastičan. Možete to vidjeti na igralištu. Ne bi bio takav da nije sretan. Chelsea? Mislim da je tu priču davno ostavio iza sebe. Od početka sezone Luka igra nevjerojatno.'

Na kraju, iznio je i optimistična očekivanja od nastavka sezone. Tottenham je trenutno na trećoj poziciji u Premiershipu. Za Manchester Cityjem zaostaje šest bodova, a za Manchester Unitedom tri boda, ali od oba kluba ima i susret manje:

'Mi u svlačionici vjerujemo da imamo kvalitetu biti među tri najbolje momčadi u prvenstvu, da se čak možemo boriti i za prvo mjesto. Nitko nije jači od nas. Protiv Cheltenhama zaigrali smo s rezervnom postavom, pa smo opet imali osmoricu reprezentativaca na terenu. To pokazuje koliko jaku momčad ima Tottenham'.