PREMIERSHIP

Kranjčar asistirao za gol, ali Portsmouth ipak izgubio

20.12.2008 u 18:00

Bionic
Reading

U subotu popodne, igrane su utakmice 18. kola engleskog Premiershipa. Kranjčar i njegov Portsmouth gostovali su kod Boltona, a kući se vraćaju s porazom od 2:1

Iako Niko Kranjčar nema previše razloga za zadovoljstvo i sreću jer je njegov Portsmouth poražen od Boltona 2:1, hrvatski reprezentativac ipak ima barem jedan detalj zbog kojeg mu ova utakmica neće ostati u tako ružnom sjećanju. Nakon što su domaćini već do treće minute imali dva gola prednosti (strijelci su bili Taylor i Gardner), sredinom poluvremena upravo je naš Niko Kranjčar bio jedan od zapaženijih igrača na terenu.

No, svakako najljepši potez stigao je u 20. minuti kada je prekrasnim ubačajem vanjskim felšom desne noge pred Boltonovim golom pronašao Petera Croucha. A visokom (povremenom) engleskom reprezentativcu nije bilo teško smanjiti na 2:1.

U drugom dijelu obje ekipe imale su periode bolje igre, ali konkretnije prigode ipak su bile Boltonove. Možda zahvaljujući i golmanu Portsmoutha Davidu Jamesu, koji je u nekoliko navrata reagirao - smiješno. Ipak, rezultat se do kraja utakmice više nije mijenjao.