forma u usponu

Kramarić po starom: Kad se približava igranje za Hrvatsku, on počinje trpati

26.02.2019 u 09:01

Bionic
Reading

Andrej Kramarić ovog ponedjeljka je postigao svoj deseti pogodak u Bundesligi u dvoboju protiv Leipziga, a njegov uspon forme je sjajna vijest za hrvatsku reprezentaciju koja počinje kvalifikacije za Euro protiv Azerbajdžana 21. ožujka...

Naš 27-godišnji napadač čim se približi nastup za hrvatsku reprezentaciju, kao da živne u dresu Hoffenheima. Svjedoči o tome i njegova posljednja dobra golgeterska serija, četiri gola u zadnji pet utakmica.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je dvaput zabio Freiburgu te zatim i Fortuni, Kramarić je dugo držao u vodstvu svojim golom Hoffenheim i protiv Leipziga ovog ponedjeljka, u dvoboju koji je na kraju završio 1:1.

Naravno, imao je Kramarić i bolju seriju ove sezone, onu od čak devet postignutih pogodaka u devet utakmica zaredom tijekom koje su se našli i njegovi golovi protiv Španjolske i Engleske u Ligi nacija pa jedva čekamo otvaranje kvalifikacija za Euro i dvoboj protiv Azerbajdžana 21. ožujka u kojem će Andrej zasigurno biti dobro raspoložen u dresu Hrvatske, kao i tri dana kasnije u Mađarskoj.

Vjeruje se da bi mu konkurent u napadu mogao biti heroj Dinama u Europskoj ligi Bruno Petković, a u dobroj su formi i krilni napadači Ivan Perišić i Ante Rebić pa Zlatko Dalić mora da zadovoljno trlja ruke, jer nakon oproštaja Marija Mandžukića još nije imao ovako dobru situaciju u napadačkom dijelu reprezentacije...