'MUKE' MLADOG DRAGULJA

Kramarić otvorio dušu: Noćima ne spavam, ne znam što ću...

16.12.2014 u 14:15

  • +9

Andreju Kramariću uručena nagrada 'Kapetani biraju'

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Andrej Kramarić je primio tportalovu nagradu 'Kapetani biraju' i odgovarao na pitanja o sezoni iza njega, te o inozemnom transferu koji je pred njim

Napadač Rijeke koji je u ovoj polusezoni upisao impresivnih 30 golova za klub i hrvatsku reprezentaciju nije imao razloga skrivati zadovoljstvo.

'Zadovoljan sam i želim zahvaliti svima u Rijeci koji su mi omogućili najljepše razdoblje u karijeri. Pamtit ću ih cijeli život. Je li moglo bolje? Naravno, bilo je i promašaja i krivih poteza, ali na to nisu imuni ni najveći svjetski igrači. Promašuju i Messi i Ronaldo, pa kako neću ja,' uz smijeh govori najbolji igrač godine po izboru suigrača iz MAXtv Prve lige.

Slijedi odlazak. Andrej zna da se uvijek mora biti oprezan s transferima, ali prelomio je da odlazi.

'Uvijek se sve može promijeniti, ali došlo je vrijeme za nove izazove. Tako je svima iz Hrvatske, tako je i meni. Ispred mene je jedna od najtežih odluka u životu. Da budem iskren nekoliko noći nisam spavao jer ne znam što da odaberem. Volio bih igrati u Primeri jer mi španjolski stil idealno dogovara. Idealno bi bilo naći unosnu ponudu velikog kluba u kojemu ću imati odličnu minutažu, ali trebat će dobro izbalansirati sve opcije i povući pravi potez. U svakom slučaju ovo je priča sa sretnim završetkom,' iskren je Andrej pred kojim je niz atraktivnih ponuda.

Kramarić se nije želio previše osvrtati o svom rastanku s Dinamom, dodavši kako se njegov prelazak u Rijeku pokazao dobrim potezom.

'Ne volim o tome previše govoriti. To su priče iz prošlosti, no bio je to dobar potez', dodao je, a ostatak razgovora možete pogledati u videu na kraju teksta.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju koja sigurno 'plovi' prema Europskom prvenstvu u Francuskoj.

'Imamo kvalitetu, dobro igramo i vjerujem u plasman na EP', kazao je Kramarić koji je u 'kockastom' dresu upisao četiri nastupa i zabio dva gola. Prvi gol je zabio 9. rujna u pobjedi protiv Malte (2:0), a potom u listopadu protiv Azerbajdžana (6:0).