SPASONOSNO RJEŠENJE

Kramarić odlazi u Italiju oživjeti svoju karijeru?

23.12.2015 u 19:08

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskog tiska hrvatski napadač Andrej Kramarić bi ove zime mogao preseliti iz Leicester Cityja na posudbu u redove Sampdorije.

Kako navode najtiražnije dnevne novine talijanske regije Ligurija "Il secolo XIX", korak do prelaska u Sampu su još dvojica igrača lidera engleskog prvenstva Tunižanin Yohan Benalouane i Švicarac Gokhan Inler. Obojica su već igrala na Apeninina. Benalouane je u Leicester stigao ovoga ljeta iz Atalante, a igrao je i za Parmu i Cesenu, dok je Inler na King Power stadion stigao iz Napolija gdje je proveo četiri godine.

Kramarić je u Leicester stigao u siječnju ove godine iz Rijeke i u drugom dijelu prošle sezone zabio je tri gola u 15 nastupa. Međutim, otkako je ove sezone 'lisice'preuzeo talijanski stručnjak Claudio Ranieri, 24-godišnji hrvatski napadač je ispao iz kruga prvotimaca.

Leicester City se senzacionalno nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva, a momčad predvode sjajni Jamie Vardy sa 15 i Ryad Mahrez sa 13 golova. Uz njih Kramarić je osuđen na mrvice i ove sezone je upisao svega četiri nastupa, pri čemu tri u Liga kupu postigavši jedan pogodak. Kramarić se još uvijek nada mjestu među putnicima na Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i svjestan je kako dres hrvatske vrste može izboriti jedino ukoliko će igrati. Stoga je njegov odlazak na posudbu ove zime najizglednija opcija.