JAVIO SE ZA TPORTAL

Kramarić nam je objasnio kako ide oporavak i možemo li mu se nadati u studenom

17.10.2023 u 15:39

Bionic
Reading

S dva gola sudjelovao je u rujanskim pobjedama protiv Latvije i Armenije. No ovog mjeseca napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić na okupljanje je stigao s ozljedom. I jedino što je mogao jest krenuti na terapije s nadom da će se oporaviti do studenog

U okršajima protiv Turske i Walesa bio je evidentan izostanak Andreja Kramarića. Već duže vrijeme oporavlja se od ozljede, rupture mišića od devet centimetara, a prema svemu sudeći, upitno je hoće li pobijediti u ovoj utrci s vremenom.

'Taman sam na terapiji. Ne izgleda baš najbolje. Danas je 19. dan i napokon hodam malo bolje. Ustvari, skoro pa normalno. Ali trebalo mi je ovoliko dugo da 'prohodam'. Nadam se da će sada sve ići na bolje, ali pred mnom su još tri, četiri, pet tjedana oporavka. Pitanje je hoću li biti spreman za te utakmice', rekao je Kramarić za tportal.

Hrvatska 18. studenog igra protiv Latvije, a tri dana poslije protiv Armenije. Naravno, u obje utakmice trebamo pobjede, odnosno nadati se da ćemo osvojiti barem bod više od Walesa.

Standings provided by Sofascore