LEICESTER NA NOGAMA

Kramarić jedini nema razloga slaviti čudo na Otoku!

22.11.2015 u 10:32

Bionic
Reading

Leicester City senzacionalno je preuzeo vodstvo u Premiershipu nakon 13 odigranih kola, što je dobra vijest za sve u klubu, osim za Andreja Kramarića kojeg trener Ranieri više ne stavlja ni na klupu, a odluke Talijana više nitko ne propituje...

Da je netko uoči sezone najavio kako će potkraj studenog Leicester biti vodeća momčad Premiershipa, nitko mu ne bi vjerovao. 'Lisice' su se prošlog proljeća grčevito borile za opstanak i jedva ga izborile, no dolaskom novog trenera Claudija Ranierija i eksplozijom Jamieja Vardyja sve se promijenilo.

Trijumfom u gostima kod Newcastlea klub u tajlandskom vlasništvu ostvario je nemoguće, a Jamie Vardy postigao je pogodak desetu utakmicu u nizu.

'To je sjajno za ekipu. Sada mu svi vjeruju i kad dobije loptu, sigurni smo da se nešto može dogoditi. On je veliki šampion,' pohvalio je Ranieri igrača koji je preko noći postao najbolji napadač na Otoku, a donedavno je igrao u nižim ligama.

Prvo mjesto u Premiershipu dobra je vijest za sve u klubu i oko njega osim za Andreja Kramarića, jer Vardy i Mahrez u napadu su sada postali nedodirljivi. Hrvatski navijač doveden je prošlog siječnja kao veliko pojačanje nakon što je briljirao u dresu Rijeke, no nije se uspio nametnuti niti kod trenera Pearsona niti kod Ranierija.

Sezonu je započeo kod Talijana na klupi za rezerve te je dobivao priliku samo u Liga kupu. U posljednje vrijeme Ranieri Kramarića drži na tribini i jasno je da će Andrej već u zimi morati potražiti novi klub...