TURCI DOLAZE

Kramarić: Igranje pred praznim tribinama veliki je hendikep

01.09.2016 u 15:37

Bionic
Reading

'Turci su promijenili momčad, nešto će sigurno biti drugačije, no budemo li na potrebnoj razini, ne bi trebalo biti problema', kaže Andrej Kramarić uoči utakmice s Turskom

Hrvatska je ovoga ljeta u svom prvom nastupu na Europskom prvenstvu svladala Tursku 1:0, golom novog kapetana Luke Modrića, a Andrej Kramarić ističe kako na isti način treba započeti kvalifikacije za svjetsku smotru u Rusiji. Utakmica s Turcima na rasporedu je u ponedjeljak (5. rujna, 20:45 sati)...

'Svjesni smo kako je igrati protiv Turske, igrali smo protiv njih na EP-u i mogu reći samo kako se nadam da ćemo ponoviti igru iz te utakmice. To nas drži, to nam je vodilja. Turci su promijenili momčad, nešto će sigurno biti drugačije, no budemo li na potrebnoj razini, ne bi trebalo biti problema', rekao je napadač njemačkog Hoffenheima za službene stranice HNS-a.

U sklopu priprema, Vatreni su u srijedu u Sisku pobijedili Segestu 8:1, uz jedan Kramarićev gol, no u ponedjeljak na Maksimiru zbog kazne neće imati potporu svojih navijača.

'Želimo početi pobjedom, to bi nam olakšalo put prema Rusiji, a igranje pred praznim tribinama sigurno će nam biti hendikep. U srijedu smo u Sisku osjetili navijačku energiju, dali su nam dodatni motiv da pokažemo ono najbolje od sebe i damo sve za Hrvatsku. No, vjerujem da će nas i protiv Turske svi podržavati u mislima, iako neće moći biti na stadionu', kaže Kramarić.

'Dobro sam krenuo u sezonu, premda uvijek može biti i bolje, a nadam se da ću ostati zdrav do kraja sezone te da ću nastaviti zabijati. Zasad sam sretan', zaključio je napadač Hoffenheima.