LOŠI REZULTATI

Kraj suradnje; Ivković više nije trener Lokomotive!

11.05.2015 u 11:41

Bionic
Reading

Izvršni odbor NK Lokomotive je na sinoćnjoj sjednici Izvršnog odbora donio odluku o raskidu suradnje s dosadašnjim trenerom Tomislavom Ivkovićem zbog loših rezultata

Izvršni odbor (predsjednik Tin Dolički, Jurica Čabraja, Božidar Šikić i Dennis Gudasić) imenovao je Marka Pinčića za trenera prve momčadi do kraja sezone. On je do sada vodio kadete kluba i s njima ostvario odlične rezultate.

NK Lokomotiva se putem službene web stranice zahvalila Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za klub. Pod vodstvom Ivkovića Lokomotiva je ostvarila najveći klupski uspjeh, drugo mjesto na tablici 2013., a te sezone je bila finalist Hrvatskog nogometnog Kupa.

Za Ivkovića je bio koban posljednji poraz od Rijeke na Kantridi od 5:0, no to je bila samo 'kap koja je prelila čašu', jer je klub s Kajzerice bio u negativnom nizu od čak sedam utakmica u prvenstvu bez pobjede (jedan remi).

'Radim najbolje što mogu. a zna se kako je trener najgori kada mjesec i pol dana ne pobijedi, a s druge strane je najbolji kada pobjeđuje. Odluku o mom statusu prepuštam ljudima koji vode klub', rekao ej nakon debakla na Kantridi Ivković, a odmah kasnije IO Lokomotive mu je pokazao 'palac dolje.