NIKO JE OPET HIT

Kovaču ponovo rastu dionice u Bundesligi: Vraća se u igru za klupu Bayerna?

04.11.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Pobjedom protiv Werdera ovog petka Eintracht kojeg vodi Niko Kovač izjednačio se na četvrtom mjestu Bundeslige i ponovo najavio borbu za mjesta u europskim natjecanjima. Ako hrvatski stručnjak ovako nastavi, Bayern koji traži trenera za sljedeću sezonu mogao bi ga uzeti u obzir...

Podsjetimo, bivši hrvatski izbornik preuzeo je klupu kluba iz Frankfurta u proljeće 2016. godine i zatim ga je spasio od ispadanja iz lige, da bi u sljedećoj sezoni neko vrijeme odlično gurao, no ipak se na kraju vratio u sredinu ljestvice gdje po kvaliteti nogometaša trenutno i spada.

Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove sezone Eintracht opet igra čvrsto i organizirano, a pobjedom ovog petka 2:1 protiv Werdera izjednačio se s Hannoverom na četvrtom mjestu ljestvice te ponovo najavio borbu za jedno od mjesta koja vode u europska natjecanja.

Kovač ne samo što je dobro posložio igru svoje ekipe, već je i oživio Antu Rebića, talentiranog 24-godišnjeg napadača koji je krasno zabio ovog petka svoj četvrti gol sezone, a napokon je zaslužio i poziv u hrvatsku reprezentaciju i bit će na raspolaganju Daliću protiv Grčke.

'Imali smo sreće, ali bili smo bolja momčad u drugom poluvremenu. Bila je to teška borba,' osvrnuo se Niko Kovač na utakmicu s gostima iz Bremena.

Hrvatski strateg sada ima tijekom reprezentativne pauze dva tjedna za dodatno uigravanje svoje ekipe, a ako nastavi nizati dobre rezultate,mogao bi se ponovo probuditi interes Bayerna za njegove usluge, o čemu se dosta pisalo prošle sezone. Naime, bavarski klub traži trajno rješenje za svoju klupu i Niko definitivno nije bez izgleda preuzeti najjaču njemačku momčad sljedećeg ljeta...