NAJTRAŽENIJI U MADRIDU

'Kovačić ima bezbroj ponuda za odlazak iz Reala!'

29.07.2016 u 18:27

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik AS piše kako je Mateo Kovačić među najtraženijim igračima Real Madrida ovog ljeta, no zasad je još uvijek spreman boriti se za svoju poziciju...

Hrvatski 22-godišnji veznjak stigao je u klub prošlog ljeta za tridesetak milijuna eura, po želji bivšeg trenera Rafe Beniteza koji mu je davao solidnu minutažu u jesenskom dijelu sezone. No, dolaskom Zidanea na madridsku klupu Mateo je pao u drugi plan pa tako u finalu Lige prvaka nije dobio niti minute.

Španjolski mediji uvjereni su kako će Real prodati najmanje tri veznjaka ovog ljeta ili ih poslati na posudbu, a među njima bi se mogao naći i Kovačić. Osjetili su to drugi ugledni europski klubovi koji u Mateu vide idealno pojačanje i žele ga sljedeće sezone u svojim redovima.

'Hrvat ima beskonačan broj ponuda,' piše španjolski dnevnik As te navodi neke od klubova koji ga žele u svojim redovima, poput West Hama, Liverpoola, Evertona, Napolija, Rome, Milana, Intera i Juventusa.

No, zasad i dalje Kovačić vjeruje da se može nametnuti francuskom treneru, a spomenuti španjolski list citira njegovog agenta Vuksana koji je to potvrdio. U svakom slučaju, ako klub odluči da je Mateo višak neće mu biti problem pronaći novog poslodavca do kraja kolovoza...