KUTIJA ŠIBICA 2015.

Kovačić i Kramarić na ovaj način odlučili pomoći legendarnom turniru

13.11.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Andrej Kramarić pozivaju sve zainteresirane momčadi da se prijave na najveći haklerski turnir u regiji. Na poseban način, zahvaljujući tehnologiji, Kovačić i Kramarić odlučili su pomoći ovom legendarnom turniru

Veliki nogometaši uvijek su voljeli hakl, mali nogomet, a vjerojatno su, kao i svi zaljubljenici u nogomet, odrasli na igralištima, livadama, dvoranama, prilagođenim terenima s dva gola, gdje je jedini cilj bio pobijediti protivnika. Danas su oni priznati igrači sa zavidnim nogometnim karijerama, ali nekako se uvijek vraćaju korijenima, pa tako hrvatski nogometni reprezentativci Mateo Kovačić i Andrej Kramarić pozivaju sve ljubitelje malog nogometa da se prijave na Kutiju šibica i obilježe jubilarno 45. izdanje ovoga popularnog malonogometnog turnira.

Kutija šibica uvijek je imala posebnu draž, bila je mamac za sve najbolje haklere u gradu i za sve one koji su vjerovali da imaju dovoljno dobru 'škvadru' da osvoje najveći malonogometni turnir regije. Godine prolaze, u Kutiji ih je prošlo 45, ali i danas je jednako privlačna te je i dalje izazov istrčati na parket ovoga kultnog natjecanja, zabiti gol, driblingom „posramiti‟ protivnika, pobijediti i vjerovati da se može otići do kraja. I da ‒ Kutiju su igrali najveći malonogometaši regije, međunarodne nogometne zvijezde, najbolji hrvatski igrači velikog nogometa i sanjali su da osvoje pobjednički pehar te da, uz sva velika međunarodna priznanja, njihovo ime stoji i uz Kutiju šibica.

Zato, ako još niste, prijavite svoju ekipu, jer vremena je sve manje. Upisnina za turnir iznosi 1000 kuna po momčadi, prijave su počele 9. studenog i trajat će do 16. studenog, a uz prijavu osobno na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, ove godine momčad se može prijaviti i putem službene stranice turnira, www.kutija-sibica.hr. Izvlačenje parova predviđeno je za 19. studenog 2015. u SD-u Trešnjevka u 12 sati, a u slučaju bilo kakvih promjena, organizatori će na vrijeme informirati javnost i medije.

A uz tradicionalno jaki seniorski turnir te iznimno zanimljiv veteranski turnir ove godine održat će se i Otvoreni kup mladeži u malom nogometu „Kutija šibica 2015“, i to od 28. studenog do 29. prosinca 2015. godine u gradskim dvoranama na već spomenutim lokacijama. Pravo nastupa na turniru imat će svi igrači rođeni 2002. godine i mlađi. Na turniru može nastupiti neograničen broj momčadi koje se pravovremeno prijave te izvrše uplatu. Svaka momčad za utakmicu može prijaviti najviše 12 igrača, a u igri se istovremeno može nalaziti najviše šest igrača (pet igrača i vratar). Utakmice se igraju 2 x 15 minuta, a utakmice poluzavršnice i završnice igraju se 2 x 20 minuta. Kotizacija za sudjelovanje na 22. Otvorenom kupu mladeži 'Kutija šibica 2015' iznosi 300 kuna po momčadi, a prijave počinju 9. studenog 2015. godine.