BEZ REAKCIJA

Kovač je rekao istinu pa ga Fifa neće kazniti

Bionic
Reading

S obzirom na teške riječi izbornika Nike Kovača po završetku utakmice s Brazilom, a odnose se, naravno, na sudačku krađu Japanca Nishimure, logično je bilo da, naravno ako optužbe nisu točne, Fifa našeg izbornika kazni - ili barem opomene

No prema pisanju Sportskih novosti, u želji da ublaže štetu, jer očito su i u vrhu Fife shvatili kako je sudac Nishimura naškodio Hrvatskoj, preko riječi Nike Kovača odlučili su prijeći - šutke.

Pozivajuči se na svoj izvor iz Fife, Sportske novosti pišu da su u Fifi snimku pogledali sedam, osam puta i jednoglasno zaključili da prekršaja nije bilo. I ne samo to, nego da je Hrvatska oštećena i u nekim drugim situacijama tijekom utakmice. FIFA je tako, neslužbeno, na svom neformalnom 'kružoku' priznala loše suđenje koje bi Yuichija Nishimuru moglo stajati kazne, a vidjet ćemo hoće li to značiti da je za njega ovo prvenstvo završeno.

'Čak i da ga netko prijavi, što se dosad nije dogodilo, Kovač neće biti kažnjen jer - rekao je istinu', rekao je za Sportske izvor iz Fife.

Cijeli članak pročitajte OVDJE