KAPITALAC NA GRIPAMA

Košarkaška vijest dana u Hrvatskoj; senzacionalni povratak kapetana Roka Ukića u Split za koji nije igrao 15 godina

04.12.2020 u 16:32

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Roko Ukić pred povratkom je u KK Split u kojem je započeo dugu i uspješnu košarkašku karijeru

Stvar je pred realizacijom, jer Ukić je na izlaznim vratima Cedevita Olimpije koja je na razigravačku poziciju dovela Luku Rupnika, a kako će Slovenac definitivno imati prednost, hrvatski košarkaš je počeo tražiti izlaz.

I našao ga u svom matičnom klubu koji je i ljetos opipavao Ukićev puls, no on se odlučio za Cedevitu Olimpiju koja je mogla i financijski i kvalitativno ponuditi puno više od Splita. Tada nije bilo realno', piše 24sata.

Ivici Skelinu i upravi Splita napokon je 'osvanulo' s obzirom da je Roko i ljetos već bio blizu povratka na Gripe. Nakon Marina Marića, Žuti su izgleda dogovorili transfer još jednog reprezentativca te su postali hrvatska momčad s najviše reprezentativnih igrača.

  • +7
Košarka: Hrvatska - Švedska; kvalifikacije za EP Izvor: EPA / Autor: ERDEM SAHIN

Naš razigravač zadnji je put na svojim Gripama u dresu Splita igrao prije 15 godina (2000-2005) pa ga je profesionalni put odveo u Baskoniju, Barcelonu, Romu, Toronto Raptorse, Milwaukee Buckse, Fenerbahče, Panathinaikos, Cedevitu, Varese, Cantu, AEK, Metropolitans, Antibes i Cedevitu Olimpiju.