frka u Chicago Bullsima

Koronavirus opet napravio kaos u NBA-u; dvije utakmice hitno otkazane, a Crnogorac Vučević sve je nasmijao svojim komentarom na Twitteru

14.12.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa od početka 2020. godine radi velike probleme ekonomiji i normalnom životu, a na sve većem udaru je i sport. Zbog svega je u NBA liga nastala pomutnja jer ovakav rasplet se nije mogao očekivati

Tako je zbog naglog povećanja zaraženih igrača vodstvo NBA lige odgodilo sljedeće dvije utakmice Chicago Bullsa kod kojih se zaraza toliko brzo proširila da je trenutačno čak deset igrača u karanteni jer su bili pozitivni na Covid-19.

Podsjetimo kako je većina NBA igrača cijepljenja pa stoga nikome nije jasno kakve će simptome razviti igrači te hoće li ovo ostaviti posljedice.

Tako je vodstvo NBA lige, jer Chicago nema minimalan broj igrača za nastup, otkazalo njihove sljedeće dvije utakmice protiv Detroita i Toronta. A također treba reći kako Bullsi igraju sjajno ove sezone i trenutačno su na trećem mjestu Istočne konferencije s učinkom 17 pobjeda i 10 poraza.

'Utakmice su odgođene jer je deset igrača Bullsa, zajedno s dodatnim članovima iz njihovog tima, trenutačno u zdravstvenim i sigurnosnim protokolima', kratko su objavili iz NBA lige.

Crnogorac Nikola Vučević, centar Chicago Bullsa. čak je bio i duhovit i uoči utakmice koju su trebali igrati protiv Detroita Pistonsa duhovito je napisao:

'Hej Detroita Pistonsi. A da zaigramo košarku tri na tri?'.

No, nikome zapravo nije do šale jer su čelnici NBA lige svjesni kako se ovakav scenarij može dogoditi i u bilo kojem drugom klubu te bi time cijela sezona došla u pitanje.

No, isto tako treba reći kako je Lebron James nedavno bio pozitivan na koronavirus, ali nije ostao u karanteni deset dana, koliko traje NBA covid protokol, jer je u razmaku od 24 sata imao dva negativna testa u nizu.