gužva u maksimiru

Koronavirus očekivano izazvao pomutnju u Dinamu; još ne otkrivaju tko je zaražen pa su odmah svi igrači i članovi stručnoga stožera obavili testiranje

20.08.2020 u 10:59

Bionic
Reading

Nakon što su iz zagrebačkog Dinama obavijestili javnost kako je jedan od njihovih igrača pozitivan na koronavirus očekivano su obavili testiranje svih igrača i članova stručnoga stožera

Treba reći kako iz Dinama nisu željeli otkrili identitet igrača koji je pozitivan na koronavirus.

No, odmah su reagirali prema uputama pa su tako sukladno propozicijama UEFA natjecanja, svi igrači i članovi stručnoga stožera Dinamove prve momčadi u četvrtak podvrgnuti testiranju na COVID-19.

>> Dinamo ima igrača zaraženog koronavirusom; maksimirski klub hitno izdao priopćenje

To testiranje je izuzetno važno jer je obavljeno uoči odlaska na europsko gostovanje. Naime, Dinamo će 26. kolovoza gostovati u Rumunjskoj gdje će protiv CFR Cluja odigrati dvoboj 2. pretkola Lige prvaka, a svi klubovi sudionici Uefinih natjecanja obavezni su obaviti najmanje dva testiranja uoči utakmice.

U maksimirskom je klubu jedno testiranje obavljeno ovoga četvrtka, a novo slijedi za nekoliko dana.

Iz kluba su stoga poslali novo priopćenje u kojem su naglasili kako se provodi pojačani nadzor i mjere opreza s ciljem zaštite igrača, stručnoga stožera kao i svih svojih djelatnika.

  • +12
Dinamo - Lokomotiva 6:0 (1. kolo, HT Prva liga) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX