TAJNA OSTAJE TAJNA

Koliko je tata Ronaldo platio curi da mu rodi sina?

06.07.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Portugalski i engleski mediji svim silama pokušavaju otkriti identitet majke koja je Cristianu Ronaldu rodila sina, no bezuspješno. Portugalac je očito mudro postupio i ženu s kojom je legao dobro zaštitio. I usput joj navodno platio brdo dolara za šutnju. I kikića?

Priča oko Cristiana Ronalda i njegovog očinstva i dalje zaokuplja europsku javnost. Dojučerašnji plejboj koji je cure mijenjao u dnevnom ritmu danas žudi za mirnim obiteljskim životom sa svojim sinom i zaručnicom Irinom Šajk. Jasno, s obzirom na njegovu popularnost, portugalski i engleski mediji pokušavaju pronaći bilo kakvu novost o njegovom očinstvu, pogotovo o majci djeteta, koju Ronaldo skriva od cijelog svijeta.

Tako portugalske novine Diario de Noticias tvrde da je majka djeteta nepoznata Amerikanka iz San Diega, gdje je Ronaldo ljetovao prošle godine. Istodobno, londonski The Sun naglašava da postoji još jedna opcija: navodno je prošle godine Ronaldo viđen u društvu neimenovane Dankinje koja nevjerojatno nalikuje na Paris Hilton, pa je i ona uzeta obzir kao surogat majka.

Kako bilo, i sam Portugalac je naglasio, a potvrdila je i njegova menadžerska agencija Gestifute, da je postao otac, pod uvjetima da majka ostane nepoznata javnosti, a on isključivi skrbnik djeteta. Ipak, prema britanskim medijima, javna je tajna da je C. R. platio pozamašnu, ali nepoznatu svotu novca djevojci koja mu je rodila sina, da mu prepusti skrbništvo i šuti o svemu. To mu svakako nije bio problem s obzirom da samo u madridskom Realu zarađuje nekoliko stotina tisuća eura - tjedno!

Jasno, novinari su pronašli nogometaševu sestru Katiju Aveiro i od nje pokušali saznati nešto više o cijeloj priči, no nisu daleko stigli. Strogo čuvana tajna i dalje je - tajna! Saznali su tek da je njezin brat oduševljen klincem i da je sav predan očinstvu. Tijekom Ronaldova učešća na Svjetskom prvenstvu sinčić je bio na skrbi kod njegove uže obitelji, a najviše se oko njega brinula Ronaldova majka Dolores.

Za naglasiti je i da mališan još nema ime. Navodno će se Cristiano odlučiti ovih dana…