KAKAV SCENARIJ

Kobe Bryant vraća se protiv momčadi kojoj je utrpao 81 koš!

05.12.2013 u 11:11

Bionic
Reading

U košarkaškoj emisiji Game Time, specijaliziranoj za NBA ligu, objavljeno je u noći sa srijede na četvrtak da se dugo očekivani povratak Kobea Bryanta na parket neće dogoditi ovog petka

Los Angeles Lakersi u petak gostuju u Sacramentu kod Kingsa, no odradit će to gostovanje bez svog najboljeg igrača Bryanta, koji se u potpunosti oporavio od puknuća Ahilove tetive na kraju prošle sezone. Neigranje ovog petka nema nikakve veze s eventualnom novom ozljedom, jer se pretpostavlja da Bryant želi povratak na parket pred svojim navijačima.

Kobe zakucava na treningu

Nije isključeno da Bryant zaigra već dva dana nakon toga (nedjelja) u domaćem ogledu protiv Toronto Raptorsa. Bilo kako bilo, povratak Crne Mambe je iza ugla... I sam Bryant najavio je povratak upravo protiv Raptorsa jer je njegovo tijelo sjajno reagiralo na dva uzastopna treninga koji su poslužili kao simulacija utakmica (u videoprilogu lijevo pogledajte detalj s treninga).

Ako se Bryant vrati protiv Toronta, može se reći da je taj scenarij možda i najbolji jer je upravo Toronto Raptorsima zvijezda Lakersa ubacila 81 koš. Dogodilo se to u siječnju 2006. godine, kada je u pobjedi svog kluba 122:104 stigao vrlo blizu rekorda Wilta Chamberlaina koji je daleke 1962. ubacio 100 koševa NY Knicksima.