BRIGE LAKERSA

Kobe Bryant se malo zaigrao: Mediji su krivi!

10.10.2012 u 13:56

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana zvijezda Los Angeles Lakersa rastužila je mnoge svoje obožavatelje rekavši da će u ljeto 2014. godine otići u igračku mirovinu

Naime, Bryantu zaista ugovor s Lakersima, po kojem će u posljednjoj sezoni zaraditi više od 30 milijuna američkih dolara, istječe u ljeto 2014. godine, ali…

Neki mediji su takve izjave prenijeli u smislu 'sigurnog odlaska za dvije godine', a dugogodišnja zvijezda Los Angeles Lakersa odmah je opovrgnula takve navode,  preoblikujući svoje riječi.

'Pomalo su se krivo prenijele moje riječi. Ne, nisam najavio odlazak za dvije godine. Samo sam projicirao budućnost, ništa drugo', rekao je Bryant i dodao:

'Pa nitko ne zna što će se dogoditi za dvije godine. Mogućnost moga odlaska tada postoji, ali jednake su šanse za to i da nastavim. Da ne bismo filozofirali, mirovina me nimalo ne zanima u ovom trenutku. Isključivo sam fokusiran na novu NBA sezonu i želim s Lakersima opet otići do kraja', zaključio je 34-godišnji Bryant, u kojem očito još ima volje i želje da sustigne Michaela Jordana po broju koševa i NBA titula.