OZLJEDA ZVIJEZDE

Knicksi (ipak) neće uzimati zamjenu za Lina

02.04.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Zbog odlomljenog meniska u koljenu Lin će se morati podvrgnuti operativnom zahvatu uslijed kojega će propustiti kraj regulrnog dijela sezone, te najvjerojatnije i doigravanje, osim ako Knicksi ne naprave čudo i odu barem do konferencijskog polufinala

Nakon potvrde da će otkriće sezone u NBA ligi, košarkaš New Yorka Jeremy Lin, morati na operaciju koljena, trener Knicksa Mike Woodson odbacio je mogućnost angažmana zamjene.

Zbog odlomljenog meniska u koljenu Lin će se morati podvrgnuti operativnom zahvatu uslijed kojega će propustiti kraj regulrnog dijela sezone, te najvjerojatnije i doigravanje, osim ukoliko Knicksi ne naprave čudo i odu barem do konferencijskog polufinala.

'Nisam još imao priliku razgovarati s generalnim menadžerom Glenom Grunwaldom, niti vlasnikom momčadi Jamesom Dolanom, međutim, po mojoj procjeni trebali bi sezonu odigrati s onim što imamo na raspolaganju. Na Linovoj poziciji imam Barona Davisa i Mikea Bibbyja, a u ovom trenutku je malo vjerojatno da na tržištu možemo pronaći kakvo kvalitetno dodatno rješenje', izjavio je trener New Yorka Mike Woodson.